OM OSS

TBL_Trenere_2014_DSC_27985_edited.jpg

Adrian Paul

Adrian Paul er gründer av Optimal Gruppen som består av Optimal Trening, Optimal Klinikk,  Optimal Trener og Optimal Hud.

 

Adrian har bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole og startet sin karriere som PT i 2001. Etter 12 år i treningsbransjen falt det seg naturlig for han å starte et eksklusivt PT gym (Optimal Trening) som idag er Skandinavias største PT gym. 

 

Optimal Trener er online versjonen av Optimal Trening, her treffer selskapet bredt i Norge med en nettbasert løsning for kunder som får tilrettelagt treningsprogrammer av en dedikert trener via en egen nettportal.

 

I 2014 startet han Optimal Klinikk som er arbeidsplassen for terapeuter innen fysioterapi, naprapati, osteopati og muskelterapi.

 

I 2018 startet Lisbeth og Adrian siste tilskuddet i Optimal gruppen, nemlig Optimal Hud.

Optimal Hud_oktober2018_6.JPG

Lisbeth Torheim

Gründer/ medeier av Optimal hud

Utdannet sykepleier, med spesialisering innenfor dermatologi. Lisbeth har også tatt kurs og utdanning innen flere former for skjønnhet og velvære.

Studiene, i kombinasjon med arbeid som sykepleier, gir en god plattform. Kompetansen omhandler blant annet dermatologisk teori, hudanalyse, dermapen, fillere, neurotoxin, botox, hudbehandlinger og massasje. 

Lisbeth rådgir, assisterer, behandler og følger opp pasienter/kunder, også i samarbeid med hudleger og plastikk kirurger.

Lisbeth er sulten på kunnskap og følger dagens utvikling innen estetisk medisin og er opptatt av at kundene skal få god kvalitet.

Hun ønsker å representere trygghet og forståelse, og ønsker at alle kunder skal trives hos henne! Hos henne er ingen spørsmål feil.

DSC04213.JPG

OM OSS

Hos oss på Optimal Hud har vi trua på at våre kunder og deres individuelle behov kommer først.

I en bransje hvor det oversvømmer nye produkter og prosedyrer, må vi sørge for at helse og sikkerhet aldri blir komprimert. Vi ønsker at du som klient skal føle deg trygg og sikker, derfor velger vi alltid sikre og trygge løsninger. Våre spesialister vil gjøre sitt ypperste for å bli kjent med kundene våre og kundenes behov, og vi samarbeider alltid med dem for å finne riktig behandling for enhver bekymring eller behov de måtte ha. Hvis du vil høre mer om vår hudpleieklinikk, kan du kontakte oss i dag.